drivrutiner

SWEWAY Office AB

Din leverantör och servicepartner i norden.

Drivrutiner

 

Drivrutiner behövs för att kunna använda Er produkt på tänkt sätt. Det är också viktigt att man använder rätt drivrutin för rätt ändamål. Flera maskiner kan behöva en speciell drivrutin för en specifik funktion eller för anpassning till ett speciellt program etc. Dessutom är drivrutinerna i sig anpassade för att användas i ett specifikt operativsystem och då måste man också ta hänsyn till vilken version som behövs. Ni måste också ta hänsyn till hur Er maskin är ansluten, USB, trådbundet eller trådlöst nätverk?

 

Låter det besvärligt? Det behöver det inte vara. Kontakta oss så hjälper vi Er att få rätt drivrutin till rätt ändamål! Vi kan alltid hjälpa Er med installationen om det behövs. Detta sker med besök eller fjärrsupport efter behov.

 

Våra kunder med större maskinpark och avtal får egna skräddarsydda sidor med alla drivrutiner och uppdateringar lätt tillgängligt från oss.

Ladda ner

 

Här finns länkar till några av våra vanligaste leverantörer. Där hittar Ni drivrutiner om Ni vill installera själv.

Hittar Ni inte vad Ni letar efter? Kontakta oss så hjälper vi Er.

SWEWAY Office AB

Trångbovägen 51

755 97 Uppsala

Telefon. +46 (0)18 363 116

E-post. info@sweway.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Copyright © SWEWAY Office AB All Rights Reserved