GDPR

SWEWAY Office AB

Din leverantör och servicepartner i norden.

SWEWAY Office AB

 

Personuppgiftspolicy

 

Version Maj 2018

 

Din integritet är viktig för oss på SWEWAY Office AB (nedan kallat SWEWAY) och vi ansvarar för den personliga information som du förser oss med. För att du som besökare till vår hemsida ska känna dig trygg så beskriver denna personuppgiftspolicy hur SWEWAY behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Vilka är SWEWAY Office AB

2. Vilket tillämpningsområde gäller denna personuppgiftspolicy

3. Vilka data samlar SWEWAY in och hur används den

4. Säkerhet

5. Hur används cookies

6. Hur används personuppgifter inom direkt marknadsföring?

7. Överföring av information

8. Ändringar av denna personuppgiftspolicy

9. Dina rättigheter

10. Personuppgiftsbehandlingar

 

1. Vilka är SWEWAY Office AB?

I denna policy kallas SWEWAY Office AB, organisationsnummer: 556458-4414, för SWEWAY och är personuppgiftsansvarig medan du eller ditt företag kallas för användaren eller kunden.

SWEWAY ansvarar för samtliga uppgifter som du lämnar i kontakt med oss vilket kan vara på hemsidan, via telefon, epost eller annat sätt

SWEWAY går att nå på följande sätt:

 

Post:SWEWAY Office AB

Trångbovägen 51

755 97 Uppsala

Tel:+46(0)18 363 116

E-post:info@sweway.se

 

2. Vilket tillämpningsområde gäller denna personuppgiftspolicy

Denna policy gäller för användare som besöker hemsidan www.sweway.se, www.sweway.com, www.sweway.net, www.olivettishop.se eller www.olivettishop.net.

Personuppgifter är information som enskilt eller i kombination med andra uppgifter kan användas för att identifiera dig som användare som en fysisk nu levande person. Det kan t.ex. vara ditt namn, din e-postadress eller ditt telefonnummer.

 

3. Data som SWEWAY samlar in och hur den används.

SWEWAY agerar som personuppgiftsansvarig i dessa fall.

Vårt främsta syfte för att behandla dina personuppgifter är för att SWEWAY ska kunna fullfölja åtaganden mot dig som användare/kund men vi samlar även in uppgifter om dig som ännu inte är kund men som vill bli kontaktad av oss.

SWEWAY agerar som personuppgiftsansvarig för de behandlingar som listas i tabellen Personuppgiftsbehandlingar sist i detta dokument.

Som personuppgiftsansvarig har SWEWAY ansvaret för att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och att Dataskyddsförordningen följs.

Vi behandlar inte känsliga personuppgifter såtillvida det inte finns specifikt samtycke för att hantera dessa.

 

4. Säkerhet

SWEWAY skyddar dina personuppgifter genom en kombination av tekniska och organisatoriska lösningar.

Åtkomstsystem krävs för tillgång till samtliga av SWEWAY’s system som hanterar personuppgifter.

Anställda på SWEWAY följer SWEWAY’s interna informationssäkerhetspolicy.

 

Personuppgifter som skickas in till SWEWAY utan att det efterfrågats kommer inte att sparas längre än en månad, undantaget gäller om uppgifterna är kopplade till spontana ansökningar samt pågående support- eller avtalsärenden.

 

SWEWAY kan i supportsyfte och efter överenskommelse fjärrstyra din dator för att hjälpa dig som användare av våra produkter/tjänster. Vidare kan överföring av filer förekomma för att fullfölja en köpt tjänst eller i supportsyfte.

 

5. Hur används cookies

SWEWAY’s hemsidor använder inga förstapartscookies.

I viss utsträckning används tredjepartscookies för statistik av hemsidorna.

 

6. Hur används personuppgifter inom direktmarknadsföring?

SWEWAY använder direktmarknadsföring för att ge relevanta förslag och erbjudanden för dig som kund av någon av SWEWAY’s produkter eller tjänster.

 

7. Överföring av information

SWEWAY sparar sin information inom EU. Bokföringsdata sparas i Sverige.

Vi säljer inte vidare någon kundinformation till 3:e part.

 

8. Ändringar av denna personuppgiftspolicy

Uppdateringar och förändringar i denna personuppgiftspolicy publiceras på denna sida.

 

9. Dina rättigheter

Som registrerad hos SWEWAY Office AB har du följande rättigheter:

Du har rätt att få information om vilka personuppgiftsbehandlingar som görs hos oss. Vi har samlat dessa i tabellen Personuppgiftsbehandlingar. I tabellen syns bland annat ändamål, rättslig grund och lagringstid.

 

Du har rätt att en gång per år begära ett registerutdrag där du kan se vilka personuppgiftsbehandlingar vi har om just dig.

 

Du har rätt att begära rättning om vi har felaktigheter registrerade om dig.

 

Du har rätt att bli raderad under dessa förutsättningar:

– Uppgifterna behövs inte längre för det ändamål de samlades in.

– Om uppgifterna sparas med ditt samtycke och du återkallar samtycket.

– Om behandlingen grundar sig på en intresseavvägning och det inte finns berättigade skäl som väger tyngre än ditt intresse.

– Om personuppgifterna har behandlats olagligt.

– Om du invänder mot behandling för direktmarknadsföringsändamål.

Rätten att bli raderad gäller inte om vi är skyldiga enligt lag (t ex bokföringslagen) att behålla uppgifterna.

 

Du har rätt till dataportabilitet (rätt att få dina personuppgifter flyttade) under förutsättning att den rättsliga grunden är samtycke eller avtal och det du kan få ut är personuppgifter som rör dig, som du själv tillhandahållit eller som genererats av dina handlingar/aktiviteter.

 

Du har rätt att begära en begränsning i behandlingen, men inte få begäran uppfylld om det är ett krav att behandlingen sker för att produkten/tjänsten ska fungera.

 

Du har rätt att invända mot en personuppgiftsbehandling och SWEWAY kommer då att upphöra med behandlingen under tiden frågan utreds.

 

Du har rätt att framföra klagomål till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten över behandlingar som utförs av oss.

 

Om du vill åberopa någon av dina rättigheter så kontaktar du vår kundservice via telefon +46(0)18 363 116 eller via e-post info@sweway.se.

 

10. Personuppgiftsbehandlingar

 

 

 

SWEWAY Office AB

Trångbovägen 51

755 97 Uppsala

Telefon. +46 (0)18 363 116

E-post. info@sweway.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Copyright © SWEWAY Office AB All Rights Reserved