Om SWEWAY

SWEWAY Office AB

Din leverantör och servicepartner i norden.

SWEWAY Office AB

 

Har sedan 1991 marknadsfört , sålt och servat kopiatorer, faxar och skrivare.

Med fortlöpande utbildning kombinerat med stort intresse har det givit oss möjligheten att arbeta med de flesta på marknaden förekommande märken.

 

Utveckling

Sedan starten med bas i norra delen av Stockholm har vi utvecklats till att täcka hela norden med vår personliga service.

 

Service

Rullande servicebilar och direktnummer till våra servicetekniker, bidrar till snabb service samt problemlösning redan vid första telefonkontakten. Vi tillhör ett stort nätverk av servicegivare.

 

Styrka

Vår styrka är specialkunskap om produkter och system som har med dokumenthantering att göra. Vi är också helt märkesoberoende vilket gör att vi kan leverera service till alla, oavsett om det gäller det vi levererar eller redan befintlig utrustning.

Vi ser till att det fungerar!

 

En maskin är till för att hjälpa Er i Ert vanliga arbete. Det finns knappast något som irriterar mer än när jobbet inte flyter, på grund av en maskin.

Det är här vi kommer in. Vi ser helt enkelt till att det fungerar. Vi strävar alltid efter att förbättra våra maskinlösningar och att förebygga problem innan de uppstår, även om de ligger hos användaren. Vårt mål är att ge Er den allra bästa servicen i långa kundrelationer med funktion i fokus. Därför kommer vi snabbt till Er om något krånglar.

Och vi har givetvis användarutbildning och service på alla maskiner vi säljer.

Våra maskiner är mycket lätthanterliga.

Vi vill att Ni skall ha det allra bästa.

När Ni handlar av SWEWAY Office får Ni inte en "maskin",

Ni får en GARANTERAD FUNKTION!

SWEWAY Office AB

Trångbovägen 51

755 97 Uppsala

Telefon. +46 (0)18 363 116

E-post. info@sweway.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Copyright © SWEWAY Office AB All Rights Reserved