SORTIMENT

SWEWAY Office AB

Din leverantör och servicepartner i norden.

Kontorsmaskiner

 

SWEWAY Office är helt märkesoberoende och kan därför välja ut de bästa modellerna från varje leverantör och vi levererar därför maskiner från alla större märken på marknaden. I vårt sortiment hittar Ni t.ex.

 

Kopiatorer/Multifunktionsmaskiner,Storformat, Plotter, Skrivare, Faxar, Dokumentförstörare,

Frankeringsmaskiner, Datorer och Nätverksutrustning.

 

Vi jobbar dagligen med multifunktionsmaskiner för arbetsgrupper från en eller ett par användare upp till arbetsplatser med flera hundra användare. Några av de funktioner som vanligen förekommer är kopiering, utskrift, scanning, fax, kontospårning och fakturascanning. Flera av dessa funktioner behöver anpassning till Er miljö och vi har lång erfarenhet av just detta.

 

Hitta broschyrer på våra vanligaste modeller här

 

Kontakta oss för att hitta en lösning på vilka maskiner som passar Era behov..

ÖVRIGT SORTIMENT

 

SWEWAY Office AB tillhandahåller allt Ni behöver på kontoret.

Förutom rena förbrukningsvaror som papper, pennor, reklammaterial eller trycksaker så kan vi även leverera mjukvaror och tjänster som t.ex. fakturascanning.

Tjänster

 

Vi levererar tjänster i form av service och support eller avtal för drift och underhåll. Detta för att underlätta för Er som kund genom att skapa en så störningsfri drift och funktion som möjligt.

 

Detta åstadkommer vi genom att alltid vara noggranna i valet av modeller och tjänster vi levererar och hög tillgänglighet.

 

Funktion

  • Vilken funktion behöver Ni? SWEWAY Office levererar multifunktion från 22 till 75 PPM.Med dessa maskiner kan du kopiera, skriva ut i färg, faxa och scanna. De kan t.ex. lätt anpassas för fakturascanning.

Flera sorters efterbehandling finns som tillval.Färgskrivare? Inga problem, finns från 21 PPM. Med duplex och nätverksanslutning så är de perfekta till arbetsgruppen eller hemmakontoret.

SvartVit skrivare med hög kapacitet till arbetsgruppen eller en ny bordsskrivare? Från 30 PPM.

 

  • Ska ni byta ut Er gamla HP plotter?

Behöver Ni A0 ritningar med arkivbeständig kvalitet. Oslagbar utskriftshastighet. Då borde ni titta närmare på våra lösningar för storformat!

 

 

Kontakta oss för mer information och priser.

 

SWEWAY Office AB

Trångbovägen 51

755 97 Uppsala

Telefon. +46 (0)18 363 116

E-post. info@sweway.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Copyright © SWEWAY Office AB All Rights Reserved